Outside. Păcate.

Provocare la opinie.

Libertatea ne oferă posibilitatea de a vorbi deschis despre lucruri care ne preocupă. Să ne folosim de libertate şi să ne exprimăm părerile despre omenii din China, suferinţele lor, felul in care putem să ne implicăm, măsura în care ne pasă, comunism, sau orice altă perspectivă pe care o deschide acest subiect. Vă aştept.

2 comments:

Anonymous said...

Petitia pentru oprirea persecutiei impotriva Falun Gong se poate gasi si aici: http://Apel.FalunDafaRomania.net/

Anonymous said...

nu stiu daca tu sti ce se intampla defapt in spatele acestor lucruri, nici nu stiu daca o sa intelegi dupa ce citesti mesajul asta. am ajuns pe blogul tau din intamplare, dar vreau sa iti zic ceva... cu petitia asta semnezi al 3-lea razboi mondial si "muszti" din momeala pregatita de america si europa. COPILE, (nu te supara, ca iti zic asa) INAINE SA INDEMNI PE CINEVA LA CEVA DESCHIDE TU INSUTI OCHII MAI BINE SI AI GRIJA DACA DEFAPT ACEL MIEL NU E UN LUP.

(nu amplifica o manevra rea chiar daca la inceput pare sa aiba scopuri bune, dar defapt ele vor fi catastrofale)

Despre libertate.

Rabindranath Tagore: Numai acela este liber care iubeşte libertatea pentru el şi e bucuros s-o extindă şi asupra altora. Bernard Ştef: Libertatea este posibilitatea de a alege binele. George Bernard Shaw: Libertatea înseamnă răspundere, de aceea majoritatea oamenilor se tem de ea.

Despre credinţă.

Vauvenargues: Credinţa este mângâierea celor nenorociţi şi groaza celor fericiţi. Emil Cioran: Credinţa este o închipuire care refuză concretul şi care nu se sinchiseşte de ceea ce o dovedeşte falsă. Ralph Waldo Emerson: Credinţa constă în acceptarea afirmaţiilor sufletului.